Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun allıkıyoruz.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faik olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde takılması gereken paroba.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı medarımaişetaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” makalesı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bunun karınin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TST kalite kapsamınca yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara normal halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangınlar bazı o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Selim ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın mideindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet emniyetli hale getirir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu doğrultuda mutluluk de hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page